The Basic Principles Of آنفولانزا گربه
The Basic Principles Of آنفولانزا گربه
Blog Article
مصرف میوهها و سبزیجات سرشار از ویتامین C مانند پرتقال، لیمو و نارنگی
علاوه بر واکسن، برای جلوگیری از آنفولانزا توصیه میکنیم موارد زیر را رعایت کنید:
از مهمترین علائم ابتلا به ذات الریه تب ۴۰ درجهی سانتیگراد و سرفه با خلط سبز یا خونی میباشد. برای درمان این بیماری از داروهای زیر استفاده میشود:
آبگوشت و آب مرغ میتوانند به تقویت ایمنی و کاهش علائم آنفولانزا در هنگام ابتلا به آنفولانزا کمک کنند.
به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن میتواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.
در صورتی که استفاده از روشهای درمانی خانگی، در روند بهبود شما تاثیری نداشت، در صورت داشتن هر یک از علائم زیر حتما به پزشک مراجعه فرمایید.
در فصولی که آنفولانزا شایع و همهگیر است، دوری از محیطهای شلوغ، استفاده از ماسک، شستن مکرر دستها، تغذیه سالم، پرهیز از خستگی و بیخوابی و مصرف مایعات فراوان ضروری است.
رژیم غذایی کتویی یا کتوژنیک به برنامهی غذایی گفته میشود که در آن میزان استفاده از کربوهیدرات بسیار کاهش یافته و به حداقل میرسد و میزان چربی دریافتی به میزان زیادی افزایش مییابد.
مهران بابانژاد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه واکسنها سالهاست که حساب خود را پس دادهاند، اظهار کرد: براساس مستندات، بعد از تامین آب آشامیدنی سالم، دومین عامل تأثیر گذار در کاهش مرگ و میر کودکان و افزایش رشد جمعیت را میتوان انجام واکسیناسیون دانست.
در صورتی که هر یک از این علائم را در بدن خود مشاهده کردید میتوانید از مشاوران حاذق و مجرب کادر پذیرش ۲۴ کمک بگیرید و اطلاعات لازم در خصوص درمان این بیماری را دریافت نمایید.
پیشگیری از آنفولانزا در پاییز با راهکارهای ساده اما موثر!
هنگام عطسه یا سرفه، دهان و بینی خود را بپوشانید. برای جلوگیری از آلوده شدن دستها، در دستمال کاغذی یا بخش داخلی آرنج خود سرفه یا عطسه کنید.
ویروس آنفولانزا هر سال دستخوش تغییرات آنتیژنی میشود؛ آنفولانزا بدون تب بنابراین، واکسنهای آنفولانزا هر ساله بر اساس ویروسهای آنفولانزا که در سال قبل شایعترین بودند، تولید میشوند.
دوره آنفولانزا، یعنی زمان بین عفونت و بروز علائم بالینی، بسیار کوتاه است و حدود ۱-۲ روز طول میکشد.